sluiten

Een regenwaterput kopen? Laat Vromant de regen voor u opvangen

Drinkbaar water wordt alsmaar duurder. Reden te meer om voor uw was, uw planten en het spoelen van uw toilet regenwater te gebruiken. Zo spaart u het milieu én uw portemonnee. Bovendien voorkomt u overstromingsellende door een regenwaterput te kopen.

Regenwaterput kopen? Gebruik wat de natuur u geeft

Laat u een regenwaterput plaatsen? Dan draagt u zorg voor de natuur, want u springt spaarzaam om met drinkwater. Uw wagen wassen, de vloer schoonmaken, een vaas vullen, … het is allemaal perfect mogelijk met regenwater.

Regenwaterput kopen: premies van de overheid

De overheid moedigt u graag aan om een regenput te plaatsen: met speciale premies. Zo krijgt u een deel van uw regenwaterputprijs terug. Niet elke gemeente biedt deze premies voor regenwaterputten aan. Check snel of u bij de gelukkigen bent.

Regenwaterput kopen: een langer leven voor uw huishoudtoestellen

U spaart niet alleen het milieu door een regenwaterput te plaatsen, u behoedt ook uw huishoudelijke toestellen voor snel verval. Regenwater is namelijk kalkarm en daardoor veel minder schadelijk voor uw was- of vaatwasmachine dan drinkbaar water.

Regenwaterput: beton of kunststof

Het Vromant-team installeert zowel uw regenwaterput in beton als in kunststof op vakkundige wijze. De beide types hebben hun voordelen. De hemelwaterput in kunststof is veel lichter dan de regenput in beton. Dat maakt de plaatsing iets gemakkelijker – zonder kraan. De betonnen regenwaterput met filter is vlot onderhoudbaar en zorgt voor bijzonder zuiver water. U hebt trouwens de keuze uit meerdere volumes: van 5000 liter over 10.000 en 20.000 liter. Altijd afgestemd op uw situatie. Een regenwaterput kopen? Het Vromant-team gaat diep voor u!